Meillä on käytössä Nimenhuuto. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Lovisa
Jäseniä 40 (Pelaajalista)
Minna

Hei,

alla tiedoksi joukkueen loppuvuoden ajankohtaisia asioita.

Terveisin Minna

SYYSTIEDOTE, P09-10

HARJOITUKSET
Harjoitukset jatkuvat VBO Areenalla keskiviikkoisin klo. 18-19 niin kauan kuin kenttä on pelattavassa kunnossa. Muutoksista tiedotetaan Nimenhuudossa. Syksyn edetessä kannattaa vielä samana päivänä tarkistaa tilanne treenien suhteen.
Alkuvuodeksi 2019 pyritään saamaan hallivuoro talvikuukausien harjoittelua varten, tämän suhteen tilanne selviää marraskuussa.

SEURAN KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET
FC Loviisan kauden päättäjäisiä vietetään to. 25.10.2018 klo. 18 Harjunrinteen koululla, sisäänkäynti A-ovesta
Joukkueen kauden paras pelaaja palkitaan.

JOUKKUUEEN OMAT PÄÄTTÄJÄISET
Joukkueen omia kauden päättäjäisiä vietetään Palvelutalo Esplanadin allasosastolla sunnuntaina 4.11.-18 klo. 14:30-17. Tarjolla on 14:30 alkaen joukkueen jäsenille palkinnoksi kauden aherruksesta suolaista purtavaa ja muita herkkuja, allasosasto on käytössä 15:30-17 välisen ajan.
Ilmoittautumiset Nimenhuutoon viimeistään 28.10.2018.
(Ilmoitathan Minnalle jos on allergioita tai muuta erityistä tarjoilussa huomioitavaa)

(Samassa yhteydessä pyritään järjestämään vanhemmille pieni info-tilaisuus, jossa käydään mm. ensi kauden suunnitelmia läpi. Alexander informoi tästä vielä myöhemmin lisää.)

TALVISARJA
Talvisarjan pelit pelataan Sipoon Nikkilässä (Lival Sport Center, Lukkarintie 2).
Pelipäivät ovat 17.11, 16.12., 26.1, 9.3 ja 14.4.
Jotta kaikille riittää järkevä määrä peliaikaa kentällä, kullakin kerralla mukaan pääsee 9 pelaajaa.
Tämän vuoksi sitovat ilmoittautumiset Nimenhuutoon viimeistään viikkoa ennen pelipäivää.

Jesper

Terve! 15.10 lähtee kauden viiminen varustetilaus eli jos jotain tarvetta niin käykää team sporttiassa kokeilemassa ja tilaamassa!

T Peter

Lue loput viestit